Hvem er Eture Sports Norway?

Om Oss

Vi i Eture Sports Norway har hatt noen fantastiske år i USA som student-athletes. Dette har vi lyst til at flere skal oppleve. I Norge kommer vi til et punkt etter videregående der vi ofte må velge om vi har lyst til å fortsette med å spille fotball eller om vi må flytte på oss for å studere. Dette må man ikke i USA pga. måten det amerikanske skole systemet er satt opp på som lar oss kombinere fotball og skole på en utmerket måte. Utdanning er utrolig viktig i dagens samfunn, og muligheten til å kunne kombinere det med sporten vi elsker er unik. Hvorfor ikke da reise til det landet som legger alt til rette for å gjøre dette på best mulig måte på høyest mulig nivå?

Hvem er Eture Sports Norway?

Olav Hovstad

Olav har vokst opp i Grimstad og spilte for moderklubben Jerv frem til han reiste til USA høsten 2014. Han startet sin college-karriere på University of New Mexico i Albuquerque. Han var der i halvannet år før turen gikk videre til Duquesne University i Pittsburgh, Pennsylvania. Bakgrunnen for å bytte skole var for å øke spilletiden, men også for å komme seg til en skole med sterk akademisk bakgrunn. I sine to siste sesonger i college var Olav utnevnt som kaptein for Duquesne. College har betydd mye for Olav og han har skaffet seg minner og venner for livet. Muligheten til å bli kjent med folk fra hele verden er unik og er en sterk bidragsyter til at han har hatt en fantastisk opplevelse gjennom sine år på college.

  • Spille mot #1 rangerte UCLA foran 5500 tilskuere.

  • Muligheten til å oppleve mange forskjellige deler av USA fra Florida til California.

Høydepunkter

Iman Mafi

Iman vokste opp i Grimstad og spilte for Fk Jerv frem til han var ferdig på videregående og ønsket å prøve noe nytt da han ikke tok noen nye steg innenfor fotballen i Norge. Utdanning var viktig for han, derfor han dro han til USA høsten 2013 og startet sin college-karriere på Gardner-Webb University i North Carolina. Etter et år fant han ut at han ønsket å fortsette drømmen om å bli en profesjonell fotballspiller, han valgte derfor å søke om transfer til en ny skole som ville sette han i en bedre posisjon til å oppfylle denne drømmen. Han kom inn på Clemson University som var og er en av de ledende fotballskolene i USA med en rik historie. Her spilte han foran mange tusen tilskuere ukentlig og et av høydepunktene kom i 2015 sesongen da Clemson kom hele veien til NCAA finalen. Etter et “senior” år preget av skader og operasjon valgte han å flytte hjem til Norge etter endt utdannelse da han ikke ble valgt gjennom MLS-draften etter å ha vært på MLS-Combine sin samling i Los Angeles. Tilbake i Norge spilte han en sesong i Vindbjart (2. divisjon) før vinteren 2018 der han signerte med Kongsvinger Toppfotball i Obos-Ligaen.

Høydepunkter

  • Vinne ACC-Mesterskapet i 2014.

  • Vinne over rivalen South Carolina 3-0 foran 8000 tilskuere.

THE SOCCER COMPANY

vamos.

+34 622 899 595

  • Grey Instagram Icon

@eturesports

@eturemenssoccer

@eturemanagement

Copyright © 2019 ETURE SPORTS - All Rights Reserved