VI SKAPER MULIGHETER. VI ENDRER LIV.

VÅR VISJON

Eture Sports er et internasjonalt selskap som jobber med å gi unike muligheter for unge idrettsutøvere som ønsker å utmerke seg med deres atletiske, akademiske og personlige egenskaper. Vårt team har personlig opplevd amatør, universitets, og profesjonell fotball fra Spania, USA, Costa Rica, England og Norge.

Gjennom vår erfaring og ekspertise ønsker vi å nå ut til flest mulig spillere som kan dra nytte av denne erfaringen vi har opparbeidet. Vi ønsker at våre utøvere skal, i likhet med oss, oppleve fantastiske øyeblikk som de vil huske for resten av livet. Målet vårt er å gjøre det lettere for våre klienter å kunne nyte fotball, utdanning og en sosial opplevelse i et fremmed land hvor utøverens vekst ikke bare kommer til å være sportslig, men også faglig, språklig og personlig.

Vi i Eture Sports blir motiverte og stolte av å se hvordan våre spillere utvikler seg på en helt annen måte gjennom scholarships i USA, enn å gå den tradisjonelle veien gjennom et norsk universitet Ved å dra til USA kan våre utøvere oppnå en utdanning ved verdenskjente universiteter, skape seg et kontaktnettverk fra flere land, utvikle vennskap for livet, og ikke minst vokse som personer i den sunne og konkurransedyktige hverdagen de får som “Student Athletes” i USA.

THE SOCCER COMPANY

vamos.

+34 622 899 595

  • Grey Instagram Icon

@eturesports

@eturemenssoccer

@eturemanagement

Copyright © 2019 ETURE SPORTS - All Rights Reserved