ATHLETIC SCHOLARSHIPS

Muligheten. USA tilbyr idrettsutøvere muligheten til å finansiere sine studier gjennom sportsstipendier, kjent som ”Scholarships”. Universitetslagene tilbyr denne finansiering til utøverne og i bytte får de utøveren som kommer til å konkurrere og representere universitetet i forskjellige ligaer og offisielle turneringer.

 

Utfordringen. Å få et ”scholarship” i USA er en svært vanskelig konkurranseprosess. Tusenvis av amerikanere og nå også internasjonale utøvere søker til USA hvert år for å få muligheten til å få en utdanning ved verdenskjente universiteter til en redusert pris takket være deres atletiske egenskaper.

Hvordan hjelper vi deg? Eture Sports hjelper spillere fra Norge, Spania og USA i å konkurrere på topp universiteter i USA. Eture Sports er et firma som fokuser ene og alene på fotball som er vårt spesialområde. Eture Sports formidler atletisk og akademisk informasjon fra våre kunder til lag over hele USA. Vi jobber i alle de 3 universitetsligaene i USA: NCAA, NAIA og NJCAA

 

 

Lovlighet og åpenhet. Eture Sports tjenesten og betalinger er i fullt samsvar med alle kampanjeregler fra NCAA og NAIA. Våre verdier oppfordrer oss til å jobbe på en 100% ærlig måte og alltid se på våre kunders interesser og fremtid for å oppnå høyest mulig suksess på utøverens vegne.

 

 Garantier. I samsvar med lovgivningen til NCAA og NAIA har ingen firma lov til å garantere et ”scholarship” til utøveren pga. det også avhenger av trenerne som utvelger hvilke spillere de ønsker. Derimot hjelper vår service og Eture Sports arbeidsmetode i å maksimere ”scholarship” mulighetene dine ved å vekke interesse til de forskjellige trenerne på universitetene.

Personlig service. Eture Sports jobber bare med spillere som kan dra nytte av vår service og vi kan garantere at alle utøvere kommer til å bli behandlet med omsorg og oppmerksomheten som trenges for å få et ”scholarship” i USA.

 

Hvorfor Eture Sports? Den opplevelsen og erfaringen våre medlemer har hatt i ledende lag i universitets ligaen, vårt omfattende nettverk av kontakter i USA, vår tilstedeværelse i bransjen i mer enn 5 år, garanterer maksimal dedikasjon til våre kunder, et strategisk samarbeid med ulike internasjonale selskaper og erfaring fra tidligere utvalgsprosess hjelper oss med å øke sjansene for våre utøvere.

THE SOCCER COMPANY

vamos.

+34 622 899 595

  • Grey Instagram Icon

@eturesports

@eturemenssoccer

@eturemanagement

Copyright © 2019 ETURE SPORTS - All Rights Reserved